VIDEO: Pod uticajem alkohola i droge "jugom" bežao beogradskoj policiji, pa udario u znak i kola

Saobraćajna policija je sinoć oko 23:50 časova na Mirijevskom vencu, isključila iz saobraćaja četrdesettrogodišnjeg vozača automobila "jugo" koji je pod dejstvom alkohola i droge izazvao udes.
Nakon što se oglušio o naređenje policije da zaustavi svoje vozilo, 43-godišnji vozač "juga" je nastavio vožnju i ulaskom u raskrsnicu udario u saobraćajni znak, a nakon toga i u policijsko vozilo.
Nije bilo povređenih osoba.
Daljom proverom je utvrđeno da je vozač imao 0,25 promila alkohola u organizmu, kao i da je pozitivan na kanabis.
 
Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
 
 

Teme

udes
  • Jugo45fun

    14.08.2022 12:15
    @Zidar
    Ne radi se o vozilu o automobilu tj marki vozila, vec se radi o bahatom vozacu koji moze da sedne za bilo koji volan nebitno, a koju ti krsinu vozis, verovatno neku od 100k evra jer ti je to donelo zlatno doba. Onaj sto je uleteo u bastu sa besnim i skupim novim kolima i naneo ljudima ozbiljne povrede(pritom mu je samo trajno oduzeta vozacka, a radi se o pokusaju ubistva i to vise osoba dakle slobodan) je mnogo veci zlocin pocinio nego ovaj u jugu, sva sreca nema povredjenih osim njega samog. Nemoj da lupetas o krsinama jer ako je tebi zlatno doba preko 90% populaciji ove drzave nije i ljudi nemaju para za bolji automobil kriza je i zato se i dan danas vozi jugo, a ti si svojim komentarom uvredio sve te ljude.
  • 9

    14.08.2022 12:14
    Da je
    Promasio znak i usnule u vozilu umakao bi poteri 100%. I ne likujte sto je simbol Yuge unisten zato i ima toliko ovih sa troslovnom dijagnozom sto ubijaju decu po ulici i nikom nista.
  • Steva

    14.08.2022 11:58
    eh datijebeemveee

    ghg
    14.08.2022 • 09:22
    da mu se oduzme vozilo
    i 1000 poena kazne, ne može tek tako svako da divlja i to još jugićem. Jedan je darko lazić!

    U pravu si, ajd da je BMW, AUDI ili Mercedes u pitanj pa da mu se nakako progleda kroz prste,ali kad je Jugo u pitanju pa taj nema ni za kafu da počasti policijua kamoli nešto drugo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija