Pretučena radnica Centra za socijalni rad u Rakovici

Radnica Centra za socijalni rad u Rakovici J. M, pretučena je, a kako nezvanično saznaje portal Nova.rs, žena je trenutno zbrinuta u Urgentnom centru.
Pretučena radnica Centra za socijalni rad u Rakovici
Foto: 021.rs
Prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, ženi je polomljen nos. Ona je napadnuta dok se nalazila u svojim kolima.
Povodom ovog incidenta oglasilo se i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, koje je najoštrije osudilo napad na radnicu Centra za socijalni rad u Rakovici i od nadležnih organa zahteva da hitno rasvetle ovaj slučaj i otkriju motive i odgovorne za napad.
"Resorno ministarstvo ističe da je apsolutno neprihvatljiv svaki vid nasilja, a posebno prema zaposlenima u centrima za socijalni rad, koji obavljaju vrlo odgovoran posao", navodi se u saopštenju ministarstva.

Teme

NAPAD
  • Uroš

    15.08.2022 15:34
    Kritike, paljba, ali...
    Obzirom da se desilo "dok se nalazila u svojim kolima", nije jasno da li je napadnuta u vezi svog posla, ili nekog drugog razloga. Na osnovu polu informacija donosi se komentarski sud.
  • H

    15.08.2022 14:38
    @Mima
    Kakav minus?
    Od mene plus i pohvale za komentar!
  • Sima

    15.08.2022 14:14
    Bagra
    Bahati, drski, neljubazni, osioni,vulgarni, lenji, neradni. To su odlike vecine radnika na tim poslovima. Verovatno zato jer misle da im stranka koja ih je tu uhlebila, moze da cuva ledja doveka. Neki ljudi ipak imaju manje strpljenja i tolerancije na bezobrazluk. No svako snosi posledice svog ponasanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.