Tinejdžer nastradao u udesu kod Uba, četvoro mladih povređeno

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u ubskom selu Sovljak, nastradao je šesnaestogodišnji mladić iz sela Brezovice, dok je četvoro mladih povređeno.
Tinejdžer nastradao u udesu kod Uba, četvoro mladih povređeno
Foto: 021.rs

Kako nezvanično saznaje N1, nesreća se dogodila sinoć oko 22.30 časa, na putu Ub-Novaci, kada je automobil marke "audi a6", u kome je bilo petoro mladih, iz nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku, sleteo u kanal i prevrnuo se.

Na licu mesta je nastradao dečak iz sela Brezovice, dok su dve devojke i dva mladića zadobili povrede. 

Jedan od mladića je zbog veoma teških povreda glave prebačen u Beograd na dalje lečenje, dok su ostali zbrinuti u Opštoj bolnici u Valjevu.
 
Istraga će utvrditi kako je došlo do ove teške saobraćajne nesreće.
  • Maka

    20.08.2022 17:29
    spram crkvenjaka i tropar
    Audi A 6........ sesnaestogodisnjak i dve devojke i dva mladica ...... e moj tata,da si znao ...... a trebalo je da znas jer si TATA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija