Ponoš o Vulinovoj izjavi: Ne čudi od pitomca Mire Marković koja je naređivala ubistva protivnika

Osnivač pokreta "Srbija centar" Zdravko Ponoš izjavio je da je Aleksandar Vulin probao da "traljavo kontroliše štetu" koju je napravio naređenjem policiji da ga "kinji" i sprečava da uđe u zemlju.
"Loše je procenio računajući da će tim pokušajem ponižavanja i pretnje sa BIA da me uplaše. Nisu računali da ću odmah da obavestim medije i onda su bili u drami šta dalje. Ponašali su se kao žohari koji se razbeže kad se upali svetlo", rekao je Ponoš za list Nova.
Ponoš je to rekao povodom izjave Vulina da je zadržan na granici jer su ga policajci pomešali sa pevačem krajiških pesama.
Ponoš je naveo da još uvek nije dobio obaveštenje iz BIA i MUP-a o razlogu njegovog zadržavanja, te da nije bilo nijedne reakcije izuzev Vulinove pisane izjave medijima.
 
"Nije to neočekivano od pitomca Mire Marković koja je naređivala ubistva političkih protivnika", rekao je Ponoš.
  • V

    23.08.2022 14:56
    V
    G. Ponos novi predsednik Srbije i svetlo u ovom mraku za mnoge!!! NS vas podrzava!!!
  • Djuro

    23.08.2022 12:02
    Popivoda
    suverenost drzave potice od suverenosti gradjana. I niko ne moze da me pravi manjim gradjaninom zbog toga sto nisam dovoljno patriota po njegovom misljenju.
    Sem ako taj nema rezervnu mu drzavu, a ovi ovde agaovci, limanci i slicni svi sa dva tri pasosa i putovnice pa udri po glupoj raji ajmo ovceeee...
    Ponosu ne mozete ni mali prst na nozi da primirisite.
  • NKVD

    23.08.2022 10:54
    Visoki oficir VS koji slobodno ulazi u i izlazi iz, ne zelim ni da izgovorim cega. Dovoljno, vise nego dovoljno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.