Parović: Specijalna sednica o KiM se pretvorila u Vučićev rijaliti

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović ocenio je da se na posebnoj sednici Skupštine Srbije sve čulo i videlo sem državnog plana vezanog za Kosovo.
Dodao je da se tako važna tema pretvorila u rijaliti za koji je scenario i režiju uradio Aleksanar Vučić i sebi dodelio i glavnu ulogu.
Kako se navodi u Parovićevoj pisanoj izjavi, Vučić je u takvim okolnostima uspeo da svoju pogrešnu i neučinkovitu politiku prikaže kao racionalnu i jedino moguću.
"Pošto je fokus rasprave prebačen na njegove duele sa svim opozicionim poslanicima, još je na kraju sebe pokazao kao žrtvu i demokratu spremnog da se sa svima javno suoči", naglasio je Parović.
 
Prema njegovom mišljenju, sva suština priče oko Kosova je to što vlast već 10 godina tim pitanjem trguje kako bi "političkom zapadu plaćala podršku za režim stabilokratije koji je u Srbiji uspostavljen".
 
"Imajući u vidu da su se mnogi procesi u svetu ubrzali zbog rata u Ukrajini, očigledno je da trgovina više nije moguća, već se traže konačna rešenja i zato Vučić traži saučesnike, kako ne bi sam snosio odgovornost", zaključio je Parović.
 
Sednica se nastavlja danas u 10 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.