Okončana talačka kriza u automehaničarskoj radnji u Beogradu

Nakon više od tri sata okončana je talačka kriza u beogradskom naselju Palilula.
Kako izveštavaju beogradski mediji, policija je odvela napadača koji se predao.

Jedan muškarac držao je drugog kao taoca u automehaničarskoj radnji u Ulici vojvode Micka.

To je policiji prijavljeno oko 15.30h, a na terenu su bili policija sa pregovaračkim timom i ekipa Hitne pomoći.
 
Na licu mesta nalazile su se porodice i napadača i taoca.
 
Talac je inače vlasnik automehaničarske radnje.
  • Nemanja

    16.09.2022 01:14
    Beogradsko Mafijaško Vozilo
    Na slici se vidi sledeće: bembara trojka, jedno dvadeset godina stara,nepropisno parkirana ispred "servisa" koji se pajvanom drži zajedno i uspravno i nada da neće biti jakog vetra...
    Mogući scenarji događaja, da ne kažem, forenzika ili istraživačko novinarstvo:
    1. otmičar je vlasnik dotičnog, kupljen za 3600 eur iz N(j)emačke sa "samo 120000 km iz NOV NOV NOV" oglasa. Oterao ga na servis, majstor, za koga je dobio preporuke na deset Viber grupa u kojima se piše isključivo velikim slovima da "ne dere" mu je saopštio da za sređivanje svega što na istom ne valja treba da izdvoji oko 5000 eur, i to, onako, drugarski, da ne radi šta "nije nužno". Ako neće, za ono "što je morao" da uradi, samo 700, da smo dobri pa teraj...
    2. otmičar je vlasnik dotičnog, kupljen za 3600 eur sa "samo 120000 km iz NOV NOV NOV" oglasa. Bivši vlasnik/prodavac istog je oteti. Na oglasu uz NOV NOV NOV je stavio spisak svega što (nikad) nije zamenio u poslednjh godinu dana. Propustio je da doda da su svi delovi koje je koristio em kineski, em polovni, sa otpada. Ponosni novi vlasnik i otmičar je došao po kompenzaciju nakon što mu je kardan posetio kabinu sa akcentom na zadnje sedište u trenutku kad je taman seo da provoza društvo iz lokalnog odbora do pečenjare, da se malko "otvori"...
    3. ... ?
  • Andrej

    15.09.2022 23:16
    A da nije...
    ...otišo mu plivajući... Nije mog'o podneti...
  • /

    15.09.2022 19:37
    /
    srpske vrednosti su i ovde prisutne

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.