Četvrta kazna doživotnog zatvora u Srbiji muškarcu za ubistvo u Požarevcu

Apelacioni sud u Kragujevcu izrekao je kaznu doživotnog zatvora za rumunskog državljanina V.J. (39), koji je prošle godine kuhinjskim nožem ubio Radinku Kostić (87).
Četvrta kazna doživotnog zatvora u Srbiji muškarcu za ubistvo u Požarevcu
Foto: 021.rs
Ubistvo se dogodilo 5. januara 2021. godine u selu Rečica kod Požarevca. Žena je ubodena nekoliko puta u grudi i prerezan joj je vrat.
Više javno tužilaštvo u Požarevcu žalilo se na odluku suda da V.J. bude osuđen na 20 godina, a Apelacioni sud u Kragujevcu doneo je presudu o doživotnom zatvoru.
Ovo je četvrta izrečena kazna doživotnog zatvora u Srbiji.
  • Deks

    16.09.2022 14:13
    Pravedna odluka suda, primerena kazna zatvora za ovaj strašni zločin. Ono što mi nije jasno jeste ćutanje naših medija oko ovog događaja. Život 87-godišnje žene kao da nema vrednost kod nas. U sličnim tragičnim slučajevima mediji su svakodnevno pisali o tome, nije moglo da se desi da javnost ne vidi fotografiju počinioca ubistva. U ovom slučaju ne znamo čak ni njegovo ime, iako je strani državljanin on ipak ima ime i prezime zar ne?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.