Trudnica iz Čačka koja se polila benzinom i zapalila, hitno prebačena u Kragujevac

Tridesetjednogodišnja trudnica iz Čačka, koja se jutros polila benzinom i zapalila, hitno je iz čačanske bolnice prebačena u Klinički centar u Kragujevcu, jer su njene povrede opasne po život.
Trudnica iz Čačka koja se polila benzinom i zapalila, hitno prebačena u Kragujevac
Foto: Pixabay
Žena je primljena u čačansku bolnicu zbog pokušaja samoubistva u devetom mesecu trudnoće, a njeno zdravstveno stanje se izkomplikovalo i prebačena je u Кlinički centar Кragujevac, objavili su lokalni mediji. 
"G.I. je zbog posledica polivanja benzinom i opekotina stomaka, ruku i nogu dobila povrede opasne po život i prebačena je na dalju dijagnostiku i lečenje u Кragujevac", saopštili su iz čačnske bolnice. 
Žena je bila pred porođajem, a stanje bebe još uvek nije poznato.
  • randi

    16.09.2022 23:28
    Znam za primer jedne osobe iz mog detinjstva cija je majka ostala trudna slucajno sa covekom koji je bio ozenjen,to je bilo u vreme SFRJ kada su abortusi bili veoma ucestali,posto je bila podmakla trudnoca,zbog sramote jelte familija je njenu majku htela da otera da se resi deteta u 8.mesecu...
    Srecom ona to nije uradila i vaspitala je i izvela na put mog prijatelja koji je danas obrazovan i covek na mestu,mnogo kvalitetniji od nekih koji su imali oba roditelja.
    Ovde to nije slucaj ali ocigledno da je teska muka naterala da ovo uradi.
  • v

    16.09.2022 23:11
    Nikada nisam cula da se ovakve stvari dogadjaju igde u svetu,verovatno je imala probleme sa mentalnim zdravljem od ranije. U tom slucaju je morala da ima konstantnu podrsku, koja je verovatno negde zakazala.
    Nadam se i daj Boze da beba i majka budu dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija