Kidao ženama zlatne lančiće sa vrata

Policija je u Beogradu uhapsila mladića zbog sumnje na tri krađe.
Kidao ženama zlatne lančiće sa vrata
Foto: Pixabay

Kako navodi MUP, oni su u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su M. J. (21) zbog sumnje da je izvršio tri krivična dela teška krađa na naročito opasan ili drzak način.

Kako se sumnja, on je tokom avgusta i septembra ove godine na teritoriji Novog Beograda presretao žene i kidao im zlatne lančiće sa vrata.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • NS49

    21.09.2022 17:34
    Prvo je majčinoj najboljoj prijateljici narkoman otkinuo lančić a ona od straha zbog osvete nije se smela pojavitina sudu. Posle nekoliko godina i mojoj majci neki norkaman otkine 2 lančića sa privescima. Uhvaćen je i kad smo došli na sud majkanije smela da se pojavi iako su dva dobrano jaka policajca insistirala.
    Veoravno sudija pročita i zapiše podatke oštećene pa se boje osvete a ona živi sama pa joj nije sve jedno.
  • Zlatni lanac 2

    21.09.2022 15:30
    Pravda 2
    Da je nekoj sutkinji otkinut lancic, da li bi dobila pismo od suda o naknadi stete?
  • Zlatni lanac

    21.09.2022 14:02
    pravda
    Isto je momak od 20-tak godina u Novom Sadu, pre nekoliko godina kidao lančiće sa vrata svojih sugrađanki. Uhvaćen, odležao u zatvoru a mi oštećene dobile obaveštenje od Suda da možemo da ga teretimo privatnom tužbom radi štete. Kako se naplatiti od nekog ko ne radi, nema imovinu, a taj lančić ima veliku emotivnu vrednost (uspomena)?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija