Načelnici policije u Beogradu dobili naređenje da prate sve silovatelje

Načelnici Uprave kriminalističke policije Beograd i svih policijskih stanica dobili su naređenje da vode evidencije, razmenjuju informacije i saznanja o svim registrovanim silovateljima na slobodi.
Načelnici policije u Beogradu dobili naređenje da prate sve silovatelje
Foto: 021.rs
Kako je preneo Blic, cilj je da koordinacijom i opservacijom spreče te osobe da ponove teska krivična dela.
Kako se navodi, naređenje policajcima da prate silovatelje na slobodi naredio je načelnik Policijske uprave za Beograd Veselin Milić.
Statistika pokazuje da su od početka godine u sedištu Policijske uprave za Beograd prijavljene tri osobe zbog silovanja i da su sva tri slučaja rasvetljena. 
  • Igor

    26.09.2022 11:42
    Nije to rešenje
    Pa čovek ima probleme, višestruke. Bolje da su ga dali na lečenje, nego što ga tako jadnog i poremećenog prate. Njemu trebaju lekovi za psihičko stanje u kojem on sobom ne vlada. I još gladan i na ulici... pa ne može na dobro da se završi sve to.
  • Radovan Popov

    26.09.2022 11:37
    A da to radite kod nasilnika koji i dalje maltretiraju zrtve koje su vec napali osudjeni za nasilje? Detelinara puna isfrustriranih bahatih. Ajmo cajoti preventiva je najbolje resenje za nasilje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.