Kara Delavinj podržala protest ispred Informera zbog intervjua sa silovateljem

Kara Delavinj, jedna od najpoznatijih manekenki na svetu, podržala je jučerašnje proteste koji su održani ispred redakcije "Informera".
Ona je podelila Instagram video koji je načinila novinarka Jovana Gligorijević, a koji je na ovoj društvenoj mreži objavila naša glumica i aktivistkinja Bojana Novaković koja godinama živi i radi u Americi i Australiji.
Na snimku koji je objavila Bojana Novaković, vidi se grupa ljudi ispred pomenute redakcije, ali i piše da policija čuva ulaz u zgradu.
"Policija brani ulaz redakcije u Srbiji koja je upravo objavila video sa serijskim silovateljem, promovišući način na koji je silovao žene", piše u videu, na engleskom jeziku.
 
 
Kara Delavinj je podelila ovaj video na svoj Instagram stori.
 
Nju na ovoj društvenoj mreži prati više od 42 miliona ljudi.
  • Nataša

    30.09.2022 12:00
    Pitam se
    Gde je sad crkva, gde su litije i zaštitnici porodice?
  • @Bb-ns

    30.09.2022 11:28
    Bb-ns

    29.09.2022 • 20:12

    @

    Samo je sve savršeno u redu, nego tebi 100% nije dobro. Ja sam napisao komentar, napiši i ti, ko ti brani. Hvala tim svetskim facama, što brinu šta se dešava u srbiji.

    Ne, nije bas sve u redu, ali ti to sam ocigledno ne mozes da primetis.
  • Nadam

    30.09.2022 08:38
    se da su naši organi (ne)reda, plaskani što ih je ova lepa popularna devojka promovisala na svetski nivo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.