Boško Obradović pozvao građane na sutrašnju litiju u Beogradu

Predsednik Dveri Boško Obradović pozvao je građane da se sutra okupe na novoj Litiji za spas Srbije koja će kako je najavio, biti održana u Beogradu.
Boško Obradović pozvao građane na sutrašnju litiju u Beogradu
Foto: 021.rs
Obradović je pozvao na litiju "sve hrišćane, porodične ljude i patriote" sa ciljem da, kako je rekao, "istaknemo da Srbijom ne treba da vladaju zapadni ambasadori i da zaustavimo LGBT propagandu koja je ušla u naše škole i udžbenike".
"To će istovremeno biti podsetnik za sve buduće vlasti da nema priznanja lažne države Kosovo i da nema uvođenja sankcija Rusiji", naveo je Obradović, a prenele Dveri.
Okupljanje učesnika litije najavljeno je za 14 časova ispred zgrade Patrijaršije. 
  • Профа

    02.10.2022 11:25
    Пуна подршка и долазимо. Испред Маркове цркве говориће професор Ковић. Могу државни и западни медији да игноришу литије али нас зауставити неће.
  • Eeejjj

    02.10.2022 08:49
    Bori se za decu a ne za dzep!
    Jel ima neko da veruje da se ovaj sa spc bori za ocuvanje porodicnih vrednosti?

    Da je tako, vec bi bila konferencija za stampu gde bi Bosko sa stepenca ispred skupstine (gde je nekad strajkovao gladju) javio kako su deca "nepodobnih roditelja" koja su izbacena iz vrtica u Pecincima vracena.
  • Bla bla bla

    02.10.2022 08:43
    Stiti svoj dzep
    Ne ide taj tamo gde je stvarno potrebno braniti i stiti porodicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija