FOTO: U Beogradu protest zbog pripajanja ukrajinskih oblasti Rusiji - "Putin nije brat, on je rat"

Na poziv neformalne organizacije "Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata" u centru Beograda održane su demonstracije protiv ruske aneksije ukrajinskih teritorija.
FOTO: U Beogradu protest zbog pripajanja ukrajinskih oblasti Rusiji  - "Putin nije brat, on je rat"
Foto: FoNet (Marko Dragoslavić)
Desetine građana prošetale su centrom Beograda, poručujući "ratu ne, ne aneksiji" i "mir Ukrajini, sloboda Rusiji", preneo je Radio slobodna Evropa (RSE).
Nosili su parole "Putine, dalje ruke od Ukrajine", "ne želimo tuđe" i "Putin nije brat, Putin je rat".
Na protestu je prikupljana i humanitarna pomoć za ukrajinske izbeglice.
 
 
RSE je naveo da je ruski predsednik Vladimir Putin dan ranije "protivpravno pripojio Rusiji četiri ukrajinske regije - Herson, Zaporožje, Donjeck i Lugansk".
  • Драган

    02.10.2022 10:24
    epazdanebi@sbb.rs
    Мала, мала група....
  • Kos

    02.10.2022 09:42
    ...
    Jel se tako srcano borite i za Kosovo ili ste to vec predali pod okupaciju??? Kao da nemate svoje muke vec branite tamo neku drugu drzavu.
  • Predragg

    02.10.2022 09:19
    Normalno,svi koji su za rat,slobodno se mogu prijaviti u rusku vojsku. Finansijski uslovi su odlicni,a i na delu mozete dokazati svoj patoloski patriotizam. Sve je organizovano,ukljucujuci put,samo potrazite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.