Saslušani osumnjičeni za navođenje maloletnice na prostituciju

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu su saslušani T.J. (20) i F.T. (20), osumnjičeni da su terali maloletnicu na prostituciju.
Saslušani osumnjičeni za navođenje maloletnice na prostituciju
Foto: 021.rs
Oni se sumnjiče da su zajedno sa M.S. (20) koji je u bekstvu, od februara do juna ove godine, maloletnu oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje.
Osumnjičenima T.J. (20), F.T. (20) i M.S. (20) se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje pet godina, saopštilo je VJT.
T.J. je na saslušanju suštinski priznala radnje izvršenja krivičnog dela za koje se tereti, dok je F.T. negirao i izneo svoju odbranu.
 
Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.