Nagrađeni policajci koji su ženi u Pirotu pomogli da se porodi

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je sa policajcima Policijske uprave u Pirotu koji su brzim i pravovremenim postupanjem pomogli ženi koja se porađala na ulici.
Nagrađeni policajci koji su ženi u Pirotu pomogli da se porodi
Foto: Pixabay
Vulin je čestitao i novčano nagradio policajce Zorana Stevanovića, Sašu Trifunova i Miloša Petrovića, navodi se u saopštenju MUP Srbije.
"Vi ste oličenje čestitog srpskog policajca, koji je uvek na usluzi svojim građanima. Pravovremenim reagovanjem pokazali ste svu ljudskost i dobrotu koju poseduju srpski policajci", rekao je Vulin.
U saopštenju se dodaje da su Stevanović, Trifunov i Petrović, obavljajući policijske zadatke tokom održavanja Evroprajda brzom i hitrom reakcijom stvorili uslove za bezbedan porođaj i pomogli da žena, koju su zatekli na trotoaru u Ulici braće Krsmanovića, donese na svet dečaka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.