Vulin o racionalnosti: Verujem u Vučića jer nije izgubio obraz, nije nam mesto u EU

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin smatra da Srbiji nije mesto u Evropskoj uniji.
Vulin o racionalnosti: Verujem u Vučića jer nije izgubio obraz, nije nam mesto u EU
Foto: 021.rs

U intervjuu za Večernje novosti izjavio je da što pre Srbija prihvati da je iz Evropske unije (EU) "ne žele" i da joj "tu nije ni mesto, biće bolje", i dodao da odnos prema EU "nije pitanje emocija već racionalnih odluka".

"Nije pitanje da li mi želimo u EU, već je pitanje da li EU želi Srbiju. Sudeći po sumanutim ucenama kojima nas izlažu da priznamo Kosovo, ukinemo Republiku Srpsku i uvedemo sankcije Rusiji, oni nas ne žele", rekao je Vulin za Večernje novosti.

On je naveo da je EU kao savez "stvar prošlosti", jer su gubitkom političke samostalnosti zemlje EU "postale teritorije, a ne države".
 
Vulin je, naravno, pričao i o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, poručivši da je to državnik koji "iznad svega vodi računa o interesima Srbije".
 
"Ne treba on da se ispoveda medijima i političarima šta će da uradi, već da vodi računa o Srbiji i Srbima gde god da žive. Verujem u njegove odluke i znam da nikada nije izgubio obraz baš kao što nije doneo nijednu odluku koja je naškodila Srbiji. U njega mogu da verujem", kazao je Vulin. 
  • Rade

    19.10.2022 21:38
    Pa vama i nije mesto u EU, dobro si rekao...zna se gde je mesto takvom ološu!
  • Lala

    19.10.2022 17:14
    uh
    Kako da izgubi nešto što nema.
  • Vojvođanin

    18.10.2022 19:17
    Znali smo i pre, ali puk’o k’o zvečka…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija