Meštani Lebana godinama žive "maltene" na groblju: "Pijemo bensedine, deca istraumirana"

Meštani osam kuća u Bojničkoj ulici u Lebanu već nekoliko godina žive maltene na gradskom groblju, koje se proširilo do njihovih kuća i došlo na pet do šest metara od njih.
Meštani Lebana godinama žive "maltene" na groblju: "Pijemo bensedine, deca istraumirana"
Foto: 021.rs (ilustracija)
Meštani tvrde da su pismenim i usmenim molbama tražili od nadležnih u opštini Lebane da se groblje ne širi prema njihovim kućama, a sada traže da im se izgradi zaštitni zid.

Jedna od stanarki te ulice Smiljka Jovanović rekla je agenciji Beta da širenje groblja pogađa sve stanovnike ulice.

"Mi stariji pijemo bensendine pri svakoj sahrani i pri svakom parastosu, a naša deca su istraumirana. Ovo je život u paklu", kazala je Smiljka Jovanović.
 
Meštani varoši Lebane, koja ubrzano stari jer se mladi masovno iseljavaju, imaju samo to jedno groblje.
  • Laloš

    25.10.2022 11:32
    U Kairu 200.000 ljudi živi u grobovima pa se ne bune.
  • Paaa

    25.10.2022 10:24
    slično je i tamo gde ne žive na groblju. Stariji piju bensendine a deca su istraumirana. Mada fakat, mora da je grozno živeti pored grobova.
  • F

    25.10.2022 08:13
    F
    Obzirom kako se umire u Smrdije brzo,iznajmljujte svoje kuce za pogrebe i hladnjace a vi idite u podstanare! Salu na stranu ovo je nedopustivo i pod hitno treba tuziti grad opstinu ili neka vam daju kuce stanove na drugoj lokaciji uz doplatu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija