Dete preminulo nakon teških povreda u nesreći kod Užica, poginuo i policajac

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros oko 6 časova dogodila na teritoriji Čajetine u mestu Sušica, poginuli su muškarac i šestogodišnje dete, koje je podleglo povredama u bolnici u Užicu.
Dete preminulo nakon teških povreda u nesreći kod Užica, poginuo i policajac
Foto: 021.rs
Na magistralnom putu Užice-Zlatibor došlo je do sudara dva putnička vozila "opel astra", beogradskih i užičkih registarskih oznaka, prenosi Nova.rs.
 
Kako RTS nezvanično saznaje, vozač putničkog automobila, koji se kretao iz pravca Užica, iz nepoznatih razloga prešao je na suprotnu stranu i direktno udario u vozilo kojim se sa noćne smene vraćao saobraćajni policajac M. P, koji je poginuo.
Prilikom direktnog sudara putničkih vozila, policajac je poginuo, dok su drugi vozač i dete teško povređeni i prevezeni u užičku bolnicu.
U 9 sati i 30 minuta u Opštoj bolnici Užice šestogodišnji dečak, koji je bio u automobilu beogradskih registarskih oznaka, podlegao je povredama. 
 
Saobraćaj je na tom delu puta bio obustavljen, a normalizovan je oko 8.25 sati. 
  • Zemlja čudesa

    05.11.2022 17:03
    Bitno je da imamo svetla po vedrom danu, prvu pomoć ne stariju od 5 godina i plaćamo tehnički 6.000 dinara. To što imamo manijake koji nekažnjeno voze kao u NFS-u je verovatno sasvim normalna stvar, a većim delom je zaslužna policija. Prijave se brišu na telefonski poziv, a često su prekršaji izvor dodatnog prihoda - od uličara do komandira.
  • Muka mi je

    05.11.2022 13:57
    Putovao sam dosta po Evropi, ali verujte mi, ovakvu bahatost i inacenje kao kod nas zaista nigde nisam video.
    Ovde vozac dodaje gas kad ugleda pesaka, pale se 4 trepcuca i pritom blokira cela desna traka, vozi se po trotoaru, pretice se sa desne strane, prolazi na crveno, voze kola kad su pijani i drogirani, vozi se brzinom of 100 na sat po gradu (u Svajcarskoj bi zbog toga lezao na robiji), bacaju se razni predmeti kroz prozor automobila, ...
    I to nikom uopste ne smeta??
    Ovde je glavni moto zivota: samo neka je mojoj gu...i lepo i fino.
  • Banderaš

    05.11.2022 12:15
    Bahati političari
    Od 01.07-05.11.je na putevima srbije prosecno poginulo2 osobe!! broj invalida,osakacenih,bez ruke,noge,nepokretnih u saobracajnim nesrecama je nepoznat,kao sto je nepoznat koliko stotina miliona evra kosta godisnje lečenje,rehabilitacija,oporavak,koliko miliona radnih sati nedostaje zbog saobracajnih povreda i koliko taj uzas negativno utice na srpski BDP.
    Odgovorni za pogibiju na srpskim putevima su srpski političari,pocev od predsednika,ministra MUPa,srpskog tužilaštva,agencije za bezbednost saobracaja Okanovića,puteva Srbije i svih drugih koji direktno ili indirektno mogu da doprinesu smanjivanju poginulih,a oni to ne čine.
    Kao najodgovornijeg za tolike mrtve i osakacene vidim predsednika Vučića kome licno odgovara uzasan haos u srpskoj državi,zbog zamagljivanja i skretanja paznje sa izdaje srpske države,pljačku i cerupanje srpskih bogatstava i licnog bogaćenja i opstanka na vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija