Učenici koji su se otrovali hranom na Zlatiboru su u dobrom stanju

Učenici Osnovne škole "Jovan Ristić" iz Borče, koji su se otrovali na ekskurziji na Zlatiboru i koji su prebačeni na Institut za majku i dete, dobrog su opšteg stanja.
Učenici koji su se otrovali hranom na Zlatiboru su u dobrom stanju
Foto: 021.rs
Profesor Radoje Simić, direktor Instituta za majku i dete, rekao je za RTS da će verovatno svih sedmoro đaka danas biti otpušteni iz bolnice.
Kako su ranije preneli beogradski mediji, osmaci su se otrovali piletinom poslednjeg dana ekskurzije. Iz škole su uputili zahtev Zavodu za javno zdravlje kako bi se izvršio pregled hrane i prostorija u kojima su boravili učenici.
Inače, iz škole "Jovan Ristić" su naveli da je do tog trenutka trodnevna ekskurzija protekla prema planu i programu, kao i da je tegobe od 113 đaka i pet nastavnika, imalo 20 učenika i jedan nastavnik. O njima je, do dolaska u Beograd, brinula lekarka zadužena za ovaj izlet.
  • Da li znate

    07.11.2022 13:13
    Koliko koštaju ekskurzije? Jednodnevna do Smedereva 13000.
  • ///

    07.11.2022 10:30
    I vozači( jedva vozili nazad),nastavnici ,a 70 učenika je imalo probleme.
    Svi povraćali, svi otrovani.
    Užas!!!
  • Pobesneli Laloš

    07.11.2022 10:17
    Imena
    A gde su se to razboleli? U kom objektu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.