VIDEO: Objavljen snimak hapšenja Vračaraca

Policija je uhapsila 17 članova organizovane kriminalne grupe, saopštio je MUP.

Kako se navodi, oni se sumnjiče za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, tri ubistva i pet pokušaja ubistva.

Uhapšeni su L.C. (29), I.B. (24), D.M. (33), N.B. (31), B.M. (44), N.M. (35), S.M. (35), A M. (32), N.K. (36), N.T. (52), M.T. (23), J.B. (25), Đ.K. (25), N.J. (34), A.N. (33), N.V. (25) i D.N. (35).
Oni su, kako se sumnja, članovi organizovane kriminalne grupe, koja je najteža krivična dela činila u Srbiji i inostranstvu.
 
Organizovana kriminalna grupa, tzv. Vračarci, delovala je po nalozima grupe "Kavači", piše u ranijem saopštenju tužilaštva.
 
Prema saznanjima bezbednosnih službi, vođa ove kriminalne grupe V.N, kao i ostali članovi N.M, N.F, M.P, R.J, R.B, I.B, J.S, M.A, R.T. i P.J, koji su u bekstvu, nalaze se u Dominikanskoj Republici i Španiji.
 
 
Prilikom pretresa na više od 50 lokacija, kao i automobila, koje osumnjičeni koriste, policija je oduzela veću količinu vatrenog oružja, novca, nekoliko luksuznih automobila i kriptovane telefone.
 
Osumnjičenima je, dodaje se, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.
  • Da

    12.11.2022 06:45
    @Musasi
    Nece domovi normalnih, obrazovanih, uglednih i imucnih gradjana Srbije biti bezbedni sada sa hapsenjem ovih krimosa, koji su navodno, "sladostrasno (samo) zeleli smrt predsednika i njegove dece". Zamenice ih novi krimosi i novi klanovi i stara pretorijanska garda bescas(t)nih olosa, narkomana
    psihopata, sociopata, zlocinackih umova, kukavne sirotinje i marginalnih i tzv ranjivih grupa...a pre svega - najstrasnije ratne zlocincadi!
    Mi smo toliko propali da postojanje otetog za sva vremena Kosova, nazalost, koje ce bezumnik ratom pokusati i morati da pokusa da vrati da bi opstao - jedina je nada za spas ostatka Srbije i njegov konacni pad! Podizanje i osvescivanje trajace vekovima,ako ova planeta uopste opstane!
  • Backo DE

    11.11.2022 23:52
    A narod se kopča na leđima
    Kako to svi uhapšeni u plavim gaćama do jednoga unazad 5+ godina niko bele više ne nosi?


  • GV

    11.11.2022 21:31
    Gace
    To sto su svi u gacama je jasno jer su upadi uvek u cik zore ali mi nije jasno zasto su 90% njih u crnim gacama, jel to neki trend kod krimi sljama ? ili je samo prakticno jer ne moraju bas da se kupaju i presvlace svake medelje. Nemaju vremena, momci su biznismeni, mnogo rade...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.