Vulin se nakon dolaska na čelo BIA povlači u "ilegalu"? "Ovo je moja poslednja javna izjava"

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin smatra da je to što je imenovan na funkciju direktora Bezbednosno-informativne agencije dokaz da u Srbiji ne odlučuju stranci.
Vulin se nakon dolaska na čelo BIA povlači u "ilegalu"? "Ovo je moja poslednja javna izjava"
Foto: 021.rs

Kako je saopštio, njegov izbor za direktora BIA dokaz je da "Aleksandar Vučić ne popušta pod pritiscima i da stranci u ovoj zemlji ne odlučuju".

"Možda je nekom izgledalo da je popustio pred silom i pretnjama, ali Aleksandar Vučić je čovek koji sluša i voli samo Srbiju. Mesec dana je predsednik puštao moćne ambasadore i njihove šefove da misle da oni mogu da odlučuju. Nadam se da su izvukli pouke", naveo je Vulin.

Vulin je potom nastavio da hvali Vučić, navodeći da je on "slobodni vođa slobodnog naroda", kao i da "dok on vodi Srbiju, stranci neće odlučivati".
 
"Ovo je moja poslednja javna izjava, ali zbog predsednika Vučića i zbog Srbije morao sam ovo da kažem, nas vodi slobodan čovek", zaključio je Vulin.
 
Imenovanje Vulina na čelo BIA izazvalo je brojne reakcije, dok je opozicija osudila ovaj potez vlasti. Predsednik LSV naveo je da je Vulina imenovao ambasador Rusije Bocan Harčenko, dok je za PSG ovo "kadrovsko rešenje koje uništava institucije". 
 
Za Mariniku Tepić "Vulin ni u jednoj normalnoj zemlji ne bi prošao bezbednosne provere".
  • S etlaana

    04.12.2022 02:39
    Pa njega su postavili stranci Rusi ili on smatra da Rusi nisu stranci.
    Jadna nam Srbija.
  • Nadji me!

    03.12.2022 11:59
    Ko sam?
    Ako si toliko jak!
  • pbg

    03.12.2022 10:29
    vuline, nevuline, vuline...
    "slobodnog naroda" - zasto se onda ne osecam tako, koliko davite gusite da covek pobegne od vas sto dalje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija