FOTO Zaposleni u javnom sektoru protestovali ispred Vlade: "Ni pravde - ni para"

Nekoliko stotina zaposlenih u javnom sektoru okupilo se oko podneva ispred Vlade Srbije, na protestu sa kog su zatražili povećanje plata i bolje tretiranje radnika.
Učesnici protesta blokirali su saobraćaj u Nemanjinoj ulici.
Okupljeni su nosili transparente sa natpisima "Ni pravde - ni para", "Topli obrok + regres = dostojanstvo", "I u zatvorima se nose uniforme", "Jednako za sve ili dižemo ruke".
Protest su organizovali Ujedinjeni granski sindikati "Nezavisnost".
 
  • Jasmina

    10.12.2022 20:23
    Nemapravde.
    Sindikat ne postoji, tetkicama tj cistacicama je nametnuo da tuze skole, kobajagi za topli obrok i regres.Sada moramo da dizemo kredite na plate od 30 000.Da placamo sudijama,sindikat cuti.Smanjili su nam platu za ratu kredita, ziveo sindikat.
  • B

    10.12.2022 20:08
    strasno
    Sigurni glasovi nezadovoljni.
  • A

    10.12.2022 19:41
    /
    Da smo pametan narod, kao što nismo, izašli bismo svi na proteste. I ovi što rade kod privatnika, i privatnici, i javna preduzeća, i zanatlije, i frilenseri… Svi!
    Ali to se nikad neće desiti. Mi smo mazohisti od naroda i volimo da živimo u bedi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija