Beograđanin pretukao monaha nakon sukoba u saobraćaju

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon saslušanja, predložilo pritvor do 30 dana za V. S. (29), koji se tereti za nanošenje teških telesnih povreda.
Beograđanin pretukao monaha nakon sukoba u saobraćaju
Foto: Pixabay
Osumnjičeni je, prema nalogu Tužilaštva, uhapšen u ponedeljak, 19. decembra jer je na auto-putu "Miloš Veliki" u pravcu Dobanovaca, pretukao jeromonaha P. A. (48).
"V. S. je vozio automobil marke 'volvo', dok je jermonah, odnosno – monah, bio u kolima 'dačija logan'. V. S. je, najverovatnije zbog konflikta u saobraćaju, presekao put P. A. nakon čega je ovaj stao u zaustavnu traku. Vozač 'volvoa' je izašao i šutnuo monahov auto, nakon čega je i on izašao iz kola. Kada mu je rekao da je jermonah u jednom našem manastiru i upitao ga 'zašto to radi?', ovaj ga je izudarao rukama u glavu i nogama po telu i potom se dao u beg ka Dobanovcima. Sve to je video vozač jednog kamiona koji je pozvao nadležne službe", rekao je za Telegraf sagovornik iz istrage ovog slučaja.
V. S. je brzo identifikovan i priveden u nadležno tužilaštvo sa suprugom koja je bila u kolima sa njim za vreme incidenta.
 
Jermonah je pregledan u KBC Zemun i, kako su za Telegraf rekli u toj ustanovi, njemu je konstatovana razderotina potiljka, nagnječenje grudne kosti i prelom obe potkolenice.
 
Istragu vodi Treće osnovno tužilaštvo, a u nastavku bi trebalo da budu saslušani oštećeni i svedoci.

Teme

NAPAD
  • Bogami

    26.12.2022 23:23
    Njega
    Njega bi Grigorije bacio preko ograde autoputa. Kako ga nije van posta napao, nego u vreme posta, monah nije hteo da se ogresi. Monahu ce rane zaceliti. Gresnik ce stigmatu da prozivi. Prastajte....
  • Gile

    25.12.2022 21:25
    NapreDNO društvo
    Ovo je valjda dokaz da u Srbiji nema diskriminacije: ovde bezakonje važi za sve i možeš lepo dobiti batine bez obzira da li si monah, trudnica, invalid, beskućnik ili pak "običan" starac ili starica...
  • Milan

    24.12.2022 11:50
    Mangup
    Takvog mangupa sam ja jedne godine ostavio da leži kod autokomande ... Besan izleteo da bije , aha ... Video stariji sed pa će da prebije lagno, ali dug bokserski staž je bio presudan da on ostane da leži na asfaltu ... Dečko je pizda , video slabijeg pa se iživljavao, posebno što su čoveku slomljene obe potkolenice ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.