Kosovska policija za 124.000 evra po hitnom postupku iznajmila tešku mehanizaciju

Policija Kosova potpisala je ugovor vredan 124.000 evra sa jednom privatnom kompanijom za iznajmljivanje teške mehanizacije, specijalizovane za "lomljenje kamena".
Kosovska policija za 124.000 evra po hitnom postupku iznajmila tešku mehanizaciju
Foto: Beta/AP
Ugovor između Kosovske policije i privatne kompanije "All Stone" sa sedištem u Obiliću zaključen je danas po hitnom postupku nabavke, na osnovu podataka objavljenih na platformi e-nabavki, preneo je Kosovo onlajn pisanje prištinskih medija. 
U ugovoru se navodi da je reč o ukupno 124.000 evra. Nije poznato koju je opremu "teške mašinerije" Kosovska policija iznajmila i u koju svrhu će je koristiti. 
Na TV Pink sinoć je saopšteno da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "dobio ultimatum da u roku od 24 časa ukloni barikade na severu Kosova".
  • Joca

    26.12.2022 12:50
    Skupa neka oprema, da se tu neko nije ugradio a?

    Ma neće dirati te kamiJone, nema šanse. :p

  • aleksandar

    26.12.2022 12:31
    kad
    budu igre plakanja , neka se ne bune...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija