Policija o tuči u Nišu: Ošamario devojku, pa nožem ubo mladića

Niška policija uhapsila je S.S. (24) zbog sumnje da je prošle noći, u incidentu ispred jednog ugostiteljskog objekta u tom gradu, nožem teško povredio tridesetčetvorogodišnjeg muškarca.
Policija o tuči u Nišu: Ošamario devojku, pa nožem ubo mladića
Foto: 021.rs
Po navodima niške policije, osumnjičeni je, posle kraće svađe, svojoj dvadesetčetvorogodišnjoj devojci udario šamar, nakon čega je prišla grupa momaka da je odbrani.
S.S. je uzeo nož iz restorana i njime ubo jednog momka iz te grupe. 
Povređeni je primljen u Univerzitetski klinički centar Niš, sa ubodnom ranom u trbuhu, odmah je operisan i njegovo stanje je stabilno, dok je S.S. primljen sa povredama na licu, a nakon pregleda, otpušten je na kućno lečenje. 
 
Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.
 
UKC NIš je saopštio da je, nakon pregleda i saniranja povreda, na kućno lečenje otpušteno još pet osoba koje su u tuči lakše povređene.
  • Lucifer

    02.01.2023 11:33
    Ona će mu naravno oprostiti, a ovaj što je glumio heroja će ispati budala.
  • Paja

    01.01.2023 20:22
    Dokle god oni izjavljuju " Ubo , Bocno , posekao " ovakvi događaji će se dešavati svakodnevno . Ovo je pokušaj ubistva i da smo pravna država prestupnik bi dobio minimum 15 godina zatvora.
  • Srbija 2023

    01.01.2023 18:23
    Frustracije visoke, zivot jeftin..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.