Vučić: Moj sin nije bio u delegaciji Srbije na obeležavanju Dana RS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da njegov sin Danilo nije bio na proslavi Dana Republike Srpske kao deo zvanične delegacije Srbije.
Vučić: Moj sin nije bio u delegaciji Srbije na obeležavanju Dana RS
Foto: 021.rs

"Lagali su podjednako i tajkunski mediji u Beogradu, i zagrebački i sarajevski, kako je deo zvanične delegacije Srbije, kako to ni Staljin ni Tito nisu radili, a odlazak je bila samo Danilova želja i ništa više", napisao je Vučić na Instagramu.

Danilo Vučić, koji nema službene funkcije, nalazio se među počasnim zvanicama u Istočnom Sarajevu na obeležavanju Dana Republike Srpske.

Dan Republike Srpske je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim.

  • Ustavni sud

    10.01.2023 20:09
    U tekstu nije navedeno pa ću ja, Ustavni sud BiH po Dejtonskom sporazumu posle isteka 2000 god. nema prava na strance sudije. Naime pošto je prošla 2000 god, stranci su morali otići iz ustavnog suda BiH i po Dejtonu nemaju više pravo glasa. Tako da proslava RS 9.januar nije neustavna jer za to Ustavni sud BiH nije ni mogao glasati jer stranci nemaju pravo glasa i njihov glas je nelegitiman.
  • @Dejan sa Štranda

    10.01.2023 16:43
    Pogledaj snimke iz Zubinog Potoka kako su Srbi sa Kosova dočekali SNS ministra Petkovića. Počelo je ne možeš to sakriti Vučićev bote
  • Imre

    10.01.2023 14:15
    Jataci lazu
    Ta izjava je za Pink,Hepi i ostala glasila,gde ima svoje glasace,za njih je on u pravu,krivi su oni iz Kazablanke sa privremenim boravkom u Srbiji i njihovi jataci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija