U Novom Pazaru danas Dan žalosti zbog dvojice muškaraca koji su se utopili

Grad Novi Pazar proglasio je danas, 24. januar za Dan žalosti zbog tragično nastradalih sugrađanina Safeta Zekića i Ramiza Rožajca, preneo je portal Indeksonline.rs.
Telo Novopazarca Ramiza Rožajca, za kojim se tragalo od četvrtka kada je upao u reku Trnavicu, nađeno je u naselju Postenje. Bujica ga je izbacila na obalu i pronađen je 30 metara od korita reke Raške.
Telo je pronašla policija, a u potragu su se jutros uključili i pripadnici Vojske Srbije, tragali su ronici, pripadnici Vatrogasno-spasilačkih jedinica, Komunalne milicije, a u potragu su se uključili i građani.
U petak je takođe u reci Raški, u Postenju, pronađeno telo Safeta Zekića.
  • Мирко

    24.01.2023 11:32
    Храбри и пожртвовани људи. Имати такве комшије велика је привилегија. Из личног неискуства говорим. Нека им је лака црна земља.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.