Optužen zbog obljube nad devojčicom od 13 godina u Leštanima

Više javno tužilaštvo (VJT) u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Miloša D. (33) zbog sumnje da je u martu 2022. godine u naselju Leštane obljubio devojčicu od 13 godina.
Optužen zbog obljube nad devojčicom od 13 godina u Leštanima
Foto: 021.rs
Osumnjičeni se tereti i jer je krajem istog meseca prošle godine bejzbol palicom prebio M.M, kojem je ponovo telefonski uputio pretnje u junu prošle godine, saopštilo je VJT.
Milošu D. se optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, stavljaju na teret krivična dela Obljuba s detetom, Teška telesna povreda i Ugrožavanje sigurnosti.
Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan. Sumnja se da je 9. marta prošle godine u Leštanima izvršio obljubu devojčice protiv njene volje. 
 
Takođe, kako se sumnja, on je 23. marta 2022. došao u kuću M.M, i od njega tražio da utiče na majku oštećene devojčice, da povuče prijavu protiv njega, a potom ga odvezao do kuće na drugoj adresi gde ga je tukao bejzbol palicom i naneo mu teške telesne povrede. 
 
"Ponovo mu je telefonom pretio 19. juna 2022. godine, da će mu doći u kuću da ga 'izbuši'", navodi VJT. 
 
Miloš D. je uhapšen 30. avgusta 2022. godine i od tada se nalazi u pritvoru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija