Ugašen veliki požar u Užicu, gorele barake pored fabričkog kompleksa

Tokom ranih jutarnjih sati izbio je veliki požar u barakama bivšeg pogona nameštaja u užičkom naselju Turica, vatra je sada pod kontrolom, a niko nije povređen.
Ugašen veliki požar u Užicu, gorele barake pored fabričkog kompleksa
Foto: 021.rs
Kako je javila Nova.rs, na teren je odmah upućeno nekoliko vatrogasnih vozila, a nakon višesatne borbe sa vatrenom stihijom, požar velikih razmera lokalizovan.
Veliki plamen i gust dim prekrili su čitav taj deo grada, a uplašeni građani koji žive u blizini, izašli su iz svojih domova.
Meštani kažu da su ove hale napuštene pre skoro 10 godina, i da im nije jasno šta je moglo biti unutra da se tako zapali.
 
RTS je ranije javio da je požar u užičkom naselju Turica u barakama nekadašnje fabrike "Cveta Dabić" izbio oko 6.30 sati i zahvatio je oko 1.000 kvadratnih metara baraka.
 
U gašenju požara je učestvovalo 20 vatrogasaca sa osam vatrogasnih vozila, a otežavajuća okolnost je da je u barakama dosta gorivog materijala jer je tu bio pogon za tapaciranje nameštaja.
  • Sremica

    04.02.2023 10:44
    Samo pitam
    Jesu li ti pogoni bivse fabrike " Cveta Dabic", privatizovane za neku sicu, a radnici oterani na ulicu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.