Dačić: Razgovarali smo Vučić i ja, nastavljamo saradnju

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da je razgovarao sa predsednikom Srbije i liderom SNS Aleksandrom Vučićem.
Kako je rekao, dogovoren je nastavak saradnje dve stranke.
Dačić je za Tanjug naveo da je razgovor trajao sat i po i da je dogovoreno jačanje koalicije SNS i SPS.
Odnosi SPS i SNS-a pogoršali su se posle vanredne sednice o Kosovu, održane prošle nedelje. Mediji su preneli da je predsednik SNS Aleksandar Vučić na sastanku vrha stranke rekao da je razočaran ponašanjem socijalista, a u objavi na Instagramu je kazao "brane me taman kao i svi moji koalicioni partneri".
 
U svom gostovanju na Pinku u utorak uveče, Vučić je rekao da su narušeni odnosi sa SPS-om i najavio današnji sastanak sa Dačićem, na kojem je trebalo da se razgovara o odnosima koalicionih partnera.
 
"Ništa se neće dogoditi preko noći. Ono što se već dogodilo je značajno naručilo naše odnose. Postoje stvari koje neću da govorim. Ja ću sutra sa njim da se vidim sa njim (predsednikom SPS Ivicom Dačićem). Ne mislim da su izbori bilo kakvo dobro rešenje za našu zemlju. Imamo mnogo problema koje moramo da rešimo", rekao je Vučić.
  • Zagrcnuti građanin

    08.02.2023 19:32
    @pajo patak
    A-hahhahahahhaha!
    Pa ako ništa drugo, ovaj niži- liči!
  • pajo patak

    08.02.2023 18:13
    Vučić i Ja:
    skoro kao Tito i Ja.
  • Zoka

    08.02.2023 17:50
    Ne mogu komunjare jedan bez drugoga…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.