Mihajlović o navodima da pravi novu stranku: Ne želim da ulazim u raspravu s Vučićem

Bivša ministarka energetika Zorana Mihajlović izjavila je za portal Nova.rs da ne želi da ulazi u rasprave sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koji je izjavio da će ona napustiti SNS.
Mihajlović o navodima da pravi novu stranku: Ne želim da ulazim u raspravu s Vučićem
Foto: 021.rs
Vučić je rekao da će ona osnovati sopstvenu političku organizaciju.
Na pitanje Nova.rs da li planira da formira stranku i kako komentariše izjavu predsednika Srbije, bivša ministarka je u pisanoj izjavi navela da zna da ima "puno onih koji bi baš sad krenu da je napadaju", ali da neće ulaziti u raspravu sa Vučićem.
"Ne želim da komentarišem ili ulazim u rasprave sa predsednikom, ili bilo kim iz SNS (iako znam da će biti puno onih koji će baš sad da krenu da napadaju sve što sam ja). Trenutno sam zauzeta pisanjem još jedne knjige o energetici, kao i pripremom predavanja iz oblasti ekonomije i energetske bezbednosti. Nemam želje da raspravljam ni o prošlosti, ni o istoriji. Zanima me samo budućnost, jer ovde živim. Prošlost nije opcija", poručila je Mihajlović.
 
Nova.rs podseća da se Vučić, govoreći o odnosima sa SPS-om, dotakao se i "ljudi iz svojih redova", navodeći da Mihajlović pravi svoju stranku, ali da joj niko iz SNS-a neće reći ružnu reč, iako će svi znati da to radi zato što nije ministarka.
 
"Ako vi očekujete da ću nešto loše da kažem o SPS-u ili onima koji su nas napustili zato što nisu dobili funkciju, poput Zorane Mihajlović, koja će da pravi svoju stranku i čuda, šta sve ne, napuštajući SNS. Od nas neće čuti nijednu ružnu reč", rekao je Vučić.
  • w

    09.02.2023 07:46
    Ova njena stranka će da služi da odvuče glasove. Sad se kao nešto koškaju, u stvari joj prave reklamu koja joj je potrebna na početku.
  • Robot

    09.02.2023 07:37
    /
    Žalosno je što je istina da bi ova smenila Vučića očas posla.

    Kukala nam majka.
  • S56

    09.02.2023 06:46
    Priče iz Nepričave
    Izgleda da se blagotvorni uticaj kvalitetnog vina produžava. Vođa se pridružio Alisi u zemlji čuda, pa izmišlja sve nove i nove priče.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija