"Brzi i drogirani": Jedan vozio 235 km/h, drugi za volanom na kanabisu i opijatima

Beogradska policija je sinoć presretačem zaustavila i isključila iz saobraćaja vozača zbog nasilničke vožnje i jednog vozača koji je bio pod dejstvom droga.
"Brzi i drogirani": Jedan vozio 235 km/h, drugi za volanom na kanabisu i opijatima
Foto: 021.rs
Policija je oko tri sata posle ponoći na teritoriji Batajnice zaustavila tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je upravljao vozilom marke "škoda" brzinom od 235,5 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje 100 kilometara na čas.
Takođe, sinoć u 21.57 časova na teritoriji Palilule policija je presretačem zaustavila dvadesetdevetogodišnjeg vozača automobila "sitroen", a kako je droga testom utvrđeno, bio je pozitivan na kanabis i opijate.
Protiv obojice vozača će biti podnete prekršajne prijave.
  • M

    22.02.2023 09:57
    vožnja
    Kad se oporavi i osvesti biće zanimljivo da mu se objasni pijanstvo i drogiranje. Ovde će biti pun snimak neće faliti 2 minuta jer nije budžovan.
    p.s. da bude ironično Captcha slika da označim motore

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija