Vučić i Kurti potvrdili - nova runda dijaloga u ponedeljak u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti potvrdili su učešće u novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine na visokom nivou, u ponedeljak u Briselu.
Na sastanku će biti reči o Predlogu EU o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije, saopštila je Evropska služba za spoljne poslove (EEAS).
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borel i specijalni predstavnika EU Miroslav Lajčak prvo će, počev od 15 časova, održati odvojene sastanke sa liderima, nakon čega će uslediti zajednički sastanak.
Na kraju sastanka predviđena je Borelova izjava za medije.
  • Penzos

    22.02.2023 18:09
    ???
    Dali je neko brojao njegova putovanja ove godine i koliko je to deviznih dnevnica ne samo njega vec i njegovu pratnju ??? Znaci opet turisticki soping ???
  • D

    22.02.2023 15:51
    D
    AV je sve potpisao ovo je sami farsa za deo lakovernih gradjana! Još nije siguran ba koji način da ovo upakovano provuče jer mu je rejting nagloo opao medju njegovim glasacima i može mu se desiti Ulica gde Zapad nemoze da mu pomogne! Sve u svemu AV vam je najveći izdajnik u Istiriji Srbije od kada postoji! Dali će gradjani i ovo progutati kao i Srbende i desnicari…videćemo jer ako ovo orogutaju desnica desnicari i neki nacionalni blok više nejce postojati u Srbiji!!!
  • Реално

    22.02.2023 15:21
    /
    Ни једна институција ове земље није упознала народ о чему се преговара у Бриселу. Ко је овластио председника и за шта је овлашћен. Која је платформа за преговоре? Да подсетимо по нашем уставу не може нико да преговара о отуђењу дела државне територије.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija