FOTO: Vučićevo peto umivanje od jutros - predsednik se pravi da nije umoran

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju na Instagramu, poručujući da se pravi da nije umoran.

Vučić je objavio sliku iz kancelarije.

"Kad se pravite da niste umorni, a već za deset minuta imate nove obaveze. I tako do kraja dana... Uvek verujem u rad, energiju i posvećenost. Odoh na peto umivanje od jutros i pravac na Prokop", napisano uz fotografiju.

Predsednik Srbije najavio da će večeras od 21 čas govoriti o Kosovu na javnom servisu Srbije. 
 
 
On je rekao da će posle "teške i uspešne borbe" na pregovorima sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u Briselu, večeras odgovoriti "svim političkim i medijskim manipulatorima koji bi za mrvu vlasti zgazili sopstvenu državu".
  • ...

    01.03.2023 00:41
    A da se koji put i okupas?
  • Lalo

    28.02.2023 20:13
    Koga briga?!
    Osim možda mame i tate, a možda i bate. A, da, batu boli lakat, prodao bi ga za dve črvene, verovatno i očekuje da predsednik ode niz vodu, pa da sam uživa pare koje su pokrali i dobili za promašene projekte.
  • 9

    28.02.2023 16:42
    On
    se umio , a Kurti ga "presvuk'o" , još samo glasači
    večeras da se nameste ... i biće "roka mandoljin"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.