Brnabić: Napadima na Vučića je otežan položaj Srbije u pregovorima sa Prištinom

Predsednica Vlade Ana Brnabić kaže da je napadima na predsednika Aleksandra Vučića, oko runde dijaloga Beograda i Prištine koji je održan 27. februara u Briselu, otežan položaj Srbije u pregovorima.
Brnabić: Napadima na Vučića je otežan položaj Srbije u pregovorima sa Prištinom
Foto: 021.rs
Brnabić je za televiziju Pink navela da su ti napadi kulminirali oko sastanka u Briselu, kao i da je "antidržavna koalicija učinila sve što je u njenoj moći da oteža položaj Srbije".
"To što oni žele da oslabe Vučića na pitanju Kosova i Metohije, treba da se razume da je to slabljenje položaja Srbije", ocenila je ona.
Premijerka je navela da Vučić u Briselu nije ništa potpisao (Sporazum o putu ka normalizaciji između Kosova i Srbije), ali da je ponovio crvene linije srpske strane, odnosno ne Kosovu u UN i da nema priznanja nezavisnosti.
 
Rekla je da je međunarodna zajednica, koja učestvuje u pregovorima, sada još glasnija oko formiranja Zajednice srpskih opština.
  • Igor

    04.03.2023 18:41
    Tugo moja, tužna li si!!!!
  • aaa

    04.03.2023 16:50
    Dosta više! Ostavite čoveka da na miru pokloni deo državne teritorije, ipak je on predsednik.
  • Penzos

    04.03.2023 16:23
    ???
    Kuku, jao, lele, joj i druge kukavice sa njom i slicnima. Samo me vec mesecima zabrinjava sto nema botovskih komentara ili su samo zaduzeni da lupaju minuse ??? Izbori su blicu, pamet u olovku !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija