Šestogodišnji dečak upao u septičku jamu i udavio se

Šestogodišnji dečak je nastradao u ponedeljak u mestu Rogača kod Sopota kada je, dok mu je otac spavao, izašao iz kuće i upao u septičku jamu.
Šestogodišnji dečak upao u septičku jamu i udavio se
Foto: 021.rs
Mediji su ranije objavili da je otac dečaka bio u kući, a videvši da je dete upalo u jamu odmah ga je izvukao, međutim već je bilo kasno.
"Dete nije davalo znake života. Otac je odmah pozvao policiju i ispričao šta se desilo. Ekipa Hitne pomoći je pokušala reanimaciju i konstatovala smrt deteta", rekao je izvor Blica.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu dete je prebačeno na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije.
 
Portal Nova S piše da su na lice mesta izašli i radnici Centra za socijalni rad u Sopotu koji su u dogovoru sa ocem, drugo dete, devojčicu (4) izmestili u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj u Beogradu.
  • HM

    07.03.2023 18:58
    Užas, užas, užas! Jadno dete, srce mi se cepa. Pa koliko to dece strada po Srbiji svaki dan? Sa jedne strane sam protiv objavljivanja ovakvih vesti jer ih nije lako svariti. Sa druge strane, nadam se da mogu da posluže za podizanje svesti o opasnostima koje vrebaju sa svih strana. Ovde se može postaviti pitanje da li je jama bila zatvorena na odgovarajući način, pa da svi mi odemo i proverimo svoje jame. Neka Gospod podari Carstvo Nebesko jadnom detetu.
  • nikita petrovic

    07.03.2023 18:34
    paradoks
    paradoks je u tome što mahnitalno jurimo 4k 5g mreže kao da će mreže binarnih mogućnosti uz pomoć pc-ija ili smart ip android telfonima sa opcijom "enter" odvesti kišničke i fekalne vode,čak i u urbanijim sredinama Beograda imamo septikče jame naravno tehnički i kapacitetno neispravne-nedovoljne no korupcija i prevare su pokazatelji nivoa svesti i kulture društva kolika je korupcija toliki je kancer društvenog poredka moja je neizmerna tuga nad stradalim detetom uz napomenu da takvih situacija ima mnogo u državi srbiji
  • zztop

    07.03.2023 17:47
    Sedmo dete nas je napustilo u par dana , šta je ovo ni u ukrajini se ovako šta ne događa...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija