Prekid saobraćaja na pruzi Beograd - Bar, sanacija kvara će potrajati

Infrastruktura železnice Srbije saopštila je da je zbog kvara na kontaktnoj mreži na deonici Prijepolje - Prijepolje Teretna, u prekidu železnički saobraćaj na pruzi Beograd-Bar.
Prekid saobraćaja na pruzi Beograd - Bar, sanacija kvara će potrajati
Foto: 021.rs
Ekipe Infrastrukture su na terenu i rade na sanaciji kvara na kontaktnoj mreži, ali s obzirom da je potrebno popraviti vozne vodove u dužini od oko petsto metara, procena je da će sanacija ovog dela pruge trajati do sutra uveče, ukoliko ne bude nepredviđenih teškoća, navedeno je u saopštenju.
Do kvara je došlo sinoć, pola sata nakon ponoći, a Železnička kompanija za prevoz putnika "Srbija voz" tokom noći je organizovala autobuski prevoz za putnike vozova koji su saobraćali između Beograda i Bara.
 
Tako su putnici koji su vozom sinoć krenuli iz Beograda za Bar, njih 85, autobusima prevezeni iz Priboja do Bijelog Polja, dok su putnici iz voza koji je saobraćao iz Bara za Beograd, njih 98, autobusima prevezeni do Priboja.
 
Kako je navedeno, iz Infrastrukture železnice Srbije nastoje da u što kraćem roku poprave kvar i izvinjavaju se putnicima zbog prekida saobraćaja.
  • Laloš

    10.04.2023 21:33
    Nek je Bog u pomoći
    Ovo je sve odlika naše Grandiozne politike, 160 km na sat al kuda i dokle, pa ova jadna pruga nije videla od Tite na ovamo ulaganje od 0 slovima nula dinara, evra, ili već čega god. Znači leto će biti fantastično i moguća je varijnta brčkanja u plavom lavoru a ne na plavo moru. Biće tu još čekanja i čekanja al pomaka nidje nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.