Vučević: SNS danas razgovara o Narodnom pokretu za državu, kreće kao platforma

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da će se na današnjoj sednici Glavnog odbora te stranke razgovarati o Narodnom pokretu za državu.
Vučević: SNS danas razgovara o Narodnom pokretu za državu, kreće kao platforma
Foto: Pixabay
Kako navodi, pokret je u nastajanju.
 
"Počeće sada kao politička platforma i da vidimo koga će sve da okupi", kaže Vučević.
"SNS i, pre svega, predsednik Aleksandar Vučić, kao personifikacija tog pokreta, mora biti okosnica pokreta otvorenog i za sve druge političke stranke, intelektualce, radnike i seljake, sve koji vole Srbiju", rekao je Vučević, za TV Hepi.
Prema njegovim rečima, pokret će objediniti sve koji su za "samostalnu, suverenu Srbiju, koja nema gazdu ni na jednoj strani sveta".
 
Vučević je rekao da oni koji najviše napadaju Vučića njemu najviše i "zavide", navodeći da se "Vučić drži Ustava, zakletve, nošen ljubavlju prema Otadžbini i donosi racionalne odluke".
Govoreći o kritičarima, on je naveo da se zalaže "za podizanje izbornog cenzusa na pet odsto, pa kad su ojačali, kako kažu, i u političkom naletu, nek se provere".
 
Vučević, koji je ministar odbrane, ponovio je da Srbija "nije izvezla ni jedan komad oružja" Rusiji i Ukrajini.
  • Boro iz Pobede

    13.03.2023 22:08
    I Vesara nevera
    Svaki intelektualac vam je vazan, vadi Tomu iz dzakuzija Srbija zove!
  • Goran

    10.03.2023 13:46
    Odrinarne seljacine
    Pljacke i otimacine, Raka ,Bidza i Bulidza, Badza ,Budza sve go dzudza. Druze moze li sto duze parce vlasti ,hleba masti. Svi su dobri za splacine ordinarne seljacine.
  • Kuzman

    10.03.2023 13:12
    E zabole me za tebe i tvoj pokret ,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.