Aleksić: U Pirotu fizički napadnut poverenik Narodne stranke, napao ga muškarac blizak SNS-u

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da je u Pirotu poverenika te stranke Čedicu Džunića fizički napao muškarac koji je, kako je kazao, blizak Srpskoj naprednoj stranci.
Aleksić: U Pirotu fizički napadnut poverenik Narodne stranke, napao ga muškarac blizak SNS-u
Foto: 021.rs

Aleksić je u saopštenju naveo da je Džunića napao "Aleksandar Đorđević Aki, koji je blizak SNS-u i slovi za siledžiju i glavnog kriminalca u Pirotu".  

Kazao je da Narodna stranka zahteva od policije i nadležnih organa "da hitno privedu i procesuiraju Đorđevića".

Naveo je da je Đorđevića "izneo i niz pretnji" samo zato što, kako je naveo, "Džunić u javnost iznosi istinu o korupciji u Pirotu i umešanost čelnika lokalne vlasti i lokalnih siledžija u nezakonite radnje".
 
"Zaštitićemo na svaki mogući način svakog građanina i člana Narodne stranke koji iznosi istinu o pljački, kriminalu i korupciji koji se dešavaju u lokalnim institucijama širom Srbije", rekao je on.
 
U saopštenju je navedeno i da je Džunić dao izjavu policiji i da je obavljen lekarski pregled.
 
I Džunić je u saopštenju naveo da ga je Đorđević danas udario u glavu na ulici.
 
"Potom me je pozvao da odemo na Pirotski kej da nastavimo tuču koje, međutim, nije ni bilo jer me je on napao bez povoda dok sam držao ruke u džepovima", kazao je on.
 
Preneo je u saopštenju da je prilikom napada rekao da predstavlja političku stranku i da nije kriminalac koji se tuče na ulici.
 
"Lekarskim pregledom je utvrđeno da sam zadobio lakše povrede, oguljen mi je obraz i imam glavobolju", rekao je Džunić.
 
Naveo da je napadnut "zato što iznosi istinu o korupciji i kriminalu" u koje je, kako je naveo,  umešana lokalna vlast.
 
Džunić je istakao da ovo nije prvi napad na njega, jer mu je, kako je dodao, "ranije zapaljen automobil".
 
Kazao je da su mu "lokalni moćnici pretili da će ga ubiti".
 
"Danas me Đorđević na ulici bez reči udario, a kada sam ga pitao zašto je to uradio, on mi je odgovorio da 'pišem svašta na društvenim mrežama'", kazao je on.
Naveo je da je napadaču objasnio da nema naloge na društvenim mrežama, i da je nakon toga otišao u policiju i Hitnu pomoć.
 
"Poručujem lokalnim čelnicima i kriminalcima da me neće uplašiti napadima i da ću se boriti protiv korupcije i kriminala, a da će oni sigurno odgovarati pred zakonom", zaključio je Džunić.
  • Ajde

    13.03.2023 02:43
    ne istina
    Samo ga je odgurnuo rukom jer mu se glavom suvise priblizio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.