Vučić o nalogu za hapšenje Putina: Ode svet, samo da ne bude dosta toga po našoj glavi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se "puno toga komplikuje" i da "moramo da izbegnemo da mnogo toga bude po našoj glavi".
Vučić o nalogu za hapšenje Putina: Ode svet, samo da ne bude dosta toga po našoj glavi
Foto: 021.rs

Vučić je ovako prokomentarisao vest o nalogu za hapšenje ruskog predsednika Vladimir Putina zbog ratnih zločina Međunarodnog krivičnog suda u Hagu.

"Ode svet, samo da mi ne idemo za njim", rekao je Vučić, tokom posete Sremskom okrugu, pošto je čitao tu vest i prevodio je sa engleskog.
Kako je rekao, "taman je pomislio da imamo mnogo lepih vesti" - po onome što je video obilazeći okrug, a "sada vidim da se mnogo toga kompikuje, mi da izbegnemo da dosta toga bude po našoj glavi", rekao je Vučić.
 
Vučić je, tokom razgovora sa zaposlenima u vrtiću, zatražio da njegov šef kabineta poruči potpredsedniku Vlade i ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću da za sutra zakaže sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.
 
Kako je naveo, on neće biti na toj sednici jer će biti u Ohridu gde treba da se sastane s premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem i međunarodnim posrednicima za dijalog između Kosova i Srbije o normalizaciji odnosa.
  • Mta

    18.03.2023 11:19
    Vidi sve te ratnike po komentarima. Pošto ste tako velike patriote, idite dole na Kosovo. Vaše mame i tate babe u dede su 1945. hteli komunizam i dobili su ga. Nisu vas učili ko je bio Milovan Đilas, Petar Stambolić, Moša Pijade, Aleksandar Ranković… Pitajte njih zašto su Kosovo naseljavali Albancima i stvorili Autonomiju, zatim 1974. godine dali im mogućnost samoopredeljenja. I brzo ste zaboravili
    NATO bombardovanje i
    sankcije koje mogu da se ponovo dogode.
  • Milisav

    18.03.2023 09:55
    Po tvoju glavu ce biti posledica pre ili kasnije.Mozda si namontirao Brnabicku da potpise priznanje Kosova,ali teskih krivicnih dela imas za dve dozivotne.
  • Ss

    18.03.2023 07:16
    Ss
    Biraj,IZDAJA,HAG,ili svrgavanje sa Vlasti?! Bolje se nevracaj sa Ohrida…Ono sinoc je bilo upozorenje sta se sprema! U svakom slucajh tebi se obija o glavu jer gradjani Srbije nemaju nikakve veze sa tvojim,izdajama i Putinom! U ostalom,odlikovao te i red je damu se oduzis…ako si čestit?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija