Iz menjačnice ukrali oko 3.000 evra, vlasnici pretili pištoljem

Beogradska policija uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su iz menjačnice ukrali oko 3.000 evra, uz pretnju vlasnici.
Iz menjačnice ukrali oko 3.000 evra, vlasnici pretili pištoljem
Foto: Pixabay
Kako je saopšteno, uhapšeni M.R. (21) i L.M. (20) se sumnjiče da su 11. marta u menjačnici u Batajnici, uz pretnju pištoljem od vlasnice oduzeli oko 3.000 evra.
Pretresom kuća osumnjičenih u Staroj Pazovi policija je pronašla dva pištolja i deo novca za koji se sumnja da potiče iz navedenog krivičnog dela.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • 696

    29.03.2023 06:42
    a i lopova
    Razbojnika ima puno u tigru, i velikih, i malih.
  • Zare

    28.03.2023 22:43
    Niti su ukrali a ni oduzeli, nego oteli sto spada u krivicno delo razbojnistva. Barem ja kao pravni laik tako mislim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.