VIDEO: Vijanje štandovima po Beogradu - gde aktivisti SSP krenu, SNS ide za njima

Stranka slobode i pravde (SSP) Voždovac objavila je na Tviteru snimak i navela da Srpska napredna stranka "podmeće penzionere da ih psuju i guraju se sa njima".
Kako prenosi N1, na snimku se vidi kako aktivisti SSP prenose štandove na drugu stranu ulice, a nedugo zatim to isto za njima rade i aktivisti SNS.
"SNS provokacije: mi se pomerimo - oni prenesu svoje štandove pored, a stanu ispred naših, dva puta već. Podmetnu penzionere da nas psuju, da se guraju sa nama, pa preko njih dobacuju. 
Ali mi se ne damo! Borba za slobodu i pravdu se nastavlja!", naveli su oni.
 

Komentari 18

  • Dejan

    03.04.2023 12:22
    Hleb sa sedam kora
    Ovi se nesrecnici preganjaju i vitlaju, dok im gazde stranaka zajedno ispijaju sampanjac u stranim ambasadam gde se dogovaraju kako ce da sisaju ovce, cerupaju budzet i sprovode naloge svojih zapadnih gazda.
  • Ssy

    03.04.2023 07:24
    BeDNO ali napreDNO
    JaDNO je to što radi sekta, ali to je odavno poznat manir. Nazadnjaci nikada nisu bili drukčiji.
  • Ciga

    03.04.2023 07:04
    Sviranje Q...
    Šteta je što niko od ove SNS bagre neće nikad odgovarati za podršku ovom zlu koje je snašlo Srbiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija