Ljajić: Voleo bih da se vratim u vladu Srbije, bog me pogledao što nisam predsednik FSS

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da se preporodio i odmorio otkad nije u izvršnoj vlasti, ali da ne beži od toga da bude u novoj vladi.
Ljajić: Voleo bih da se vratim u vladu Srbije, bog me pogledao što nisam predsednik FSS
Foto: 021.rs
"Ako napravimo dobar rezultat, pobedi koalicija, budem u toj koaliciji, dobijem resor kojim sam zadovoljan... Ne bih se vraćao u vladu da imam resor koji je manji nego što sam imao. Ne bih po svaku cenu. Voleo bih da se vratim, ali govorim vrlo načelno i vrlo iskreno", rekao je Ljajić za list Kurir, uoči godišnjice saobraćajne nesreće u kojoj je, 10. aprila 2022, poginuo njegov najbliži saradnik Branko Gogić, dok je on teško povređen.
Ljajić je naveo da "misli da ga je "Bog pogledao" što nije predsednik Fudbalskog saveza Srbije".
"Kad sam video kako sve to funkcioniše... Bog me pogledao. Bio sam na toj skupštini, čitava ta atmosfera... Mnogo sam srećan. A hteo sam, to je istina... Analizirao sam i video da tu nema nikakve spremnosti, da su ogromne opstrukcije da bilo ko dođe tu sa strane. Ja sam rekao: diži ruke, od ovog posla nema ništa, pomiri se s tim. I onda sam srećan što se to nije desilo", rekao je Ljajić.
  • zztop

    08.04.2023 15:52
    Kume rodila ga majka za ministra ... hahaha
  • Stefan

    08.04.2023 14:16
    Jahao si narod dugo, dugo...
    Rezultate nemaš tako da nestani više iz naših života i idi radi nešto ako išta pošteno umeš jadniče nesposobni!
    P.S. Gde su pare iz Škode?
  • Ja ne bih

    08.04.2023 14:12
    Icći u vladu
    Ja nemam želju da idem u vladu. Suviše sam pošten da bih tamo radio. Jbg, tako me roditelji vaspitali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija