Raskrinkani lažni policajci: Dvojica zaustavljali i kontrolisali vozače, imali i treptač u kolima

Čačanska policija uhapsila je dve osobe zbog sumnji na lažno predstavljanje i ugrožavanje sigurnosti.

Uhapšeni su U. M. (26) i N. M. (35), navode u MUP.

Policija je juče oko 18.15 časova, u mestu Nevade kod Gornjeg Milanovca, zaustavila "BMW" na kojem su se nalazili uključeni blinkeri, a navedenim vozilom upravljao je U. M., dok se N. M. nalazio na mestu suvozača.

Kako se sumnja, oni su neposredno pre nego što ih je zaustavila policija, presreli i izvršili kontrolu putničkog vozila marke "pežo" kojim je upravljao dvadesetšestogodišnji vozač.
 
Policijski službenici su privremeno oduzeli vozilo "BMW", dok su alkotestiranjem U. M. utvrdili da je imao 1,01 promil alkohola u organizmu.
 
Osumnjičenima U. M. i N. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu.
 
"Naime, postoje indicije da su osumnjičeni, u prethodnom periodu, na isti način oštetili više naših i stranih državljana, shodno čemu apelujemo na građane ukoliko su bili njihove žrtve da slučaj prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici", navodi se u saopštenju MUP.
  • Nimbus

    09.04.2023 19:56
    @w/e
    Gresis silno. Oni su primetili da kriminal raste. Shvatili su da nema dovoljno policajaca i da se svi raspadaju od posla, pa su hteli da pomognu u sprecavanju kriminala. Dodju mu nesto kao Betmen i Robin. Treba da im pomognemo. Da organizujemo proteste za njihovo oslobadjanje.
    Pravda za U. M. i N. M.!
  • w/e

    09.04.2023 18:48
    hahahah
    Kada je unosan kriminal postao da se lazno predstavljate kao policajac, zapitate se odakle im ideja da to rade..

  • Pajko

    09.04.2023 13:33
    Sr. Kamenica
    Strašno, a zašto sam ja išo tri meseca u školu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.