Narodna stranka: Nesreća na Vračaru posledica dugogodišnjeg generisanja nasilja u javnom prostoru

Narodna stranka navodi da je nesreća u osnovnoj školi na Vračaru posledica "tragičnih društvenih okolnosti i generisanja nasilja koje se godinama promoviše u javnom prostoru".
Narodna stranka: Nesreća na Vračaru posledica dugogodišnjeg generisanja nasilja u javnom prostoru
Foto: FoNet/AP
Iz ove stranke izražavaju saučešće porodicama nastradalih i podršku ranjenima u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnika" u Beogradu.
Dodaju da je u ovom trenutku bitno da "zajednički pružimo podršku i iskažemo solidarnost sa porodicama žrtava".

"Bitno je i da radimo na stvaranju sigurnog okruženja za sve naše građane, a posebno decu", navode.

  • Mina

    03.05.2023 15:35
    Razorena porodica, razvedeni roditelji, loš uticaj celokupne sredine u zemlji gde Vučić na kanalima TV priča o nasilju, zadruge i navijači, droga...
  • Bane

    03.05.2023 14:58
    Krvava bajka
    Uglavnom se slažem sa takvim razmišljanjem ali mislim da je u uvim danima neophodno izjaviti saučešće porodicama nastradali mališana i radnika škole, a o uzrocima.... kasnije, iskreno saučešće porodicama
  • hmhmhmmm

    03.05.2023 13:37
    n
    rekao bih da su roditelji i kako podizu decu vaznija karika u ovom lancu... politickom prepucavanju ne treba da ima mesta u ovoj tragediji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija