NUNS i BIRN nude psihološku podršku novinarima koji su izveštavali sa mesta zločina na Vračaru

NUNS i BIRN su obezbedili psihološku podršku novinarima koji su izveštavali sa mesta masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".
U saopštenju su naveli da su u saradnji sa organizacijom Međunarodna mreža pomoći (International Aid Network – I.A.N.) obezbedili individualnu psihološku podršku, individualnu psihoterapiju i terapije za grupe sastavljene od pet do 12 osoba.
"Trajanje grupne sesije je 90 minuta, individualne 50 minuta, a psihijatrijske konsultacije su dostupne po potrebi", stoji u saopštenju.
Naveli su i da potencijalnim korisnicima psihološke podrške garantuju "diskreciju i poverljivost u radu", kao i zaštitu podataka.
 
Dodatne informacije dostupne su putem mejla podrska@nuns.rs ili na broj telefona 060/68-82-231 ili organizaciji IAN na mejl office@ian.org.rs i na broj telefona 063/38-97-29.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija