VIDEO Deda devojčice ubijene na Vračaru o Ani Brnabić: Izigravali su se sa našim bolom

Slobodan Radičević, deda devojčice koja je ubijena u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, poručio je da se Ana Brnabić "izigravala sa bolom porodica ubijenih".
Radičević je glasao za predlog u "Utisku nedelje" o premijerki Ani Brnabić koja se, nakon što je održan protest protiv nasilja, slikala sa Aleksandrom Vučićem i Sinišom Malim i multiplikovala njihova tri lika u devet.
"Za troje kerbera koji su se slikali i pretvorili sliku u njih devet. Malo im je bilo troje nego devet kerbera, izigravali su se sa našim bolom", izjavio je Radičević, prenosi N1.
Pogledajte video:
 
 
Podsetimo, premijerka Srbije Ana Brnabić je na svom Tviter nalogu objavila montiranu verziju fotografije koju je ranije tokom tog dana, nakon protesta "Srbija protiv nasilja", objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na kojoj je pored njih dvoje i ministar finansija Siniša Mali, uz komentar: "Mnogo nas je više nego prošli put. Još malo pa ćemo na Gazelu!".
 
A predsednik Srbije je u nedelju, na pitanje da li je Brnabić uvredila porodice žrtava, rekao da nije.
 
"Objavila je fotografiju kao metaforu…opozicione stranke, opozicioni lideri, ona je njima to pokazala, jasno je da se njima obraća, svima je to bilo jasno, ali vidite, poštovani građani, nije problem što je neko lopov, što je ukrao, problem je u onome ko je ukazao na lopova, kad je lopov razobličen, onda je najgore za onog ko ga je razobličio", kazao je Vučić.

Komentari 30

  • Zorica

    15.05.2023 14:06
    Protest
    Svi ste isti, ovi što se odazivaju na prošle političare ,uzgred ,koji su sav ovaj haos od života doneli ili ovi što podržavaju AV koji je dovršavao njihovo započeto po zadatku..Svi ste isti, sramota šta se radi sa životima ljudi..
  • Gajo

    15.05.2023 13:36
    @Fularije
    Bravo botino! Uspeo si da savladaš copy-paste komentara koji si dobio iz centrale.
    p.s. Nećemo mi "izdajnici" nigde da se selimo nego ćete ti, tebi slični, i tvoj državnik da se preselite u sobe sa tri zida i rešetkama.
  • bogdan

    15.05.2023 13:27
    botovi bez duse i morala
    Stop Zlu, Stop SNSu !!! Ovaj dekica govori o svom bolu, a vi piste o opoziciji i glupostima, pa sramota da vas bude!!! Dici ce se kuka i motika, kraj vam je blizu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija