Vučić: Sve je spremno za najveći skup ikada, SNS da odluči hoće li u novi pokret

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je nakon sednice predsedništva te stranke da je sve spremno za skupštinu SNS-a koja će se održati 27. maja u Kragujevcu.

Dodao je i da je sve spremno i za veliki skup koji je zakazan za dan ranije u Beogradu.

Vučić je rekao da je normalno da ljudi koji se nalaze u najvećoj političkoj partiji budu najviše kritikovani i da je dogovoreno da partijski aktivisti mnogo više razgovaraju sa građanima, da saslušaju probleme i više "rade na terenu".

"Za skupštinu SNS-a smo sve spremili, čeka se oko 4.000 delegata koji će birati novo rukovodstvo", rekao je predsednik SNS-a i dodao da će novo rukovodstvo morati da odluči da li će se SNS pridružiti novom političkom pokretu koji on osniva.
 
On je ponovio da je SNS takozvana "kor" stranka, i građana i srpskog naroda, te ocenio da će ona jednom da izgubi, ali da će to da bude "na četiri godine".
 
Predsednik SNS-a i predsednik Srbije više puta je pozvao na stranački skup za koji je rekao da će biti najveći u istoriji Srbije, i istakao da to ne sme biti "skup mržnje".
  • xqt

    17.05.2023 18:16
    Neverovatno ali istinito
    Sve je spremno za nepotreban, potencijalno opasan i "spontani" skup da bi se zadovoljilo samoljublje nepomenika.
  • I nemoj

    17.05.2023 11:42
    da nekome slučajno padne na pamet da jede pasulj 3dana pred ukrcavanje!!! Em u autobusu, em na skupu pa mi organizatori posle crvenimo pred predsednikom!?
  • T

    17.05.2023 08:07
    T
    A...znaci oce sve u jednu stranku da stavi jer bi SNS nestao! Izes stranke ako zavise od jednog coveka!!! Sve je to na staklenim nogama i pri ivici pada!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija