"Šta je smešno": Poslanici opozicije ustali u znak protesta zbog tvita Ane Brnabić

Poslanici pojedinih opozicionih stranaka u Skupštini Srbije ustali su i podigli slike na kojima piše "Šta je smešno?" u trenutku kad je premijerka Ana Brnabić počela da govori.
"Šta je smešno": Poslanici opozicije ustali u znak protesta zbog tvita Ane Brnabić
Foto: FoNet (Zoran Mrđa)
To je reakcija na nedavni tvit premijerke u kom se izrugivala protestima "Srbija protiv nasilja", prenosi N1.
Brnabić je, podsećamo, na svom Tviter nalogu objavila montiranu verziju fotografije koju je prethodno objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na kojoj je pored njih dvoje i ministar finansija Siniša Mali, uz komentar: "Mnogo nas je više nego prošli put. Još malo pa ćemo na Gazelu!"
U Skupštini Srbije danas se održava sednica na kojoj se razmatra Izveštaj Vlade o tragičnim dešavanjima u Srbiji, izveštaj REM-a u okviru koga bi se mogla otvoriti priča i o zahtevu za smenom članova tog tela, zatim inicijativa za formiranje anketnog odbora koji bi se bavio masovnim ubistvima koja su se desila u maju u Srbiji, a kao četvrta tema biće zahtev opozicije za smenom ministra policije Bratislava Gašića.
  • Marko

    19.05.2023 11:25
    Nije smešno
    Žalosno je to što pojedini političari opozicije koriste i ovakve tragedije da bi nametnuli neki politički poen.
  • B

    19.05.2023 08:01
    B
    Ova SNS "premijerka" je osoba bez morala i stida! Prvo je trebala sa svoim sefom Vucic da oda postu u Skoli stradaloj decici i upise se u knjigu zalosti sa Gradjanima! A ovo...to govori vise od bilo koje reci! Oni nikada nisu bili moji predstavnici niti ce biti jer tskvi ljudi nesmeju i nemogu voditi Drzavu bilo gde...eto vam rezultati..
  • Fuj49

    19.05.2023 06:52
    @ Dusan
    Sigurni mirno spavaš pošto si pojeo zasluženi sendvič.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija