Doktorka koja je puštala deci muziku odgovorila ocu ubijene devojčice: "Neko žali preko medija"

Dr Ranka Radulović odgovorila je na navode Slobodana Negića, oca devojčice Sofije, koja je nastradala u OŠ "Vladislav Ribnikar".
Doktorka koja je puštala deci muziku odgovorila ocu ubijene devojčice: "Neko žali preko medija"
Foto: 021.rs

Slobodan Negić, otac ubijene devojčice, izjavio je u "Utisku nedelje" da su neka deca na psihoterapijama po povratku u školske klupe "povezivana sa dušama svojih nastradalih drugara".

"U 'tamnoj psihoseansi' koju je deci držala dr Ranka Radulović, uz znanje direktorke škole, ona je deci puštala narodnu muziku i govorila im da treba da se povežu sa duhovima i dušama svojih poginulih prijatelja i prijateljica. Ne postoji niko ko može da objasni kako se to dogodilo. To je bilo bez znanja roditelja, devojčica je došla kuću uplakana, u traumi, rekla je da su bili na seansi, rekla je da je bilo odvratno", ispričao je Negić.

Ovi navodi izazvali su brojne negativne komentare na društvenim mrežama. Na svom profilu oglasila se i dr Ranka Radulović, deleći vest kojom se prenosi izjava oca nastradale devojčice.
 
"Vreme žalovanja. Neko žali u tišini. Neko preko medija. Neko pruža psihijatrijsku prvu pomoć. Po pozivu. Po srcu, pameti i iskustvu. Svima redom. Nastavnicima, učenicima i roditeljima. Građanima. Na prvoj liniji. Ne jedan. Sve dane. Uvek", napisala je ona. 
 
Radulović je psihijatrica u Kliničkom centru Srbije, direktorka Hatoruma, centra za edukaciju i savetovanje iz muzikoterapije i zastupnica Udruženja muzikoterapeuta Srbije. 
  • Kaja

    25.05.2023 11:18
    @Mila
    Može li niže?
    Može, sećate li se kada su u Ivanjici ispred suda zviždali ocu podinulog radnika iz Lučana. Te ljude nije bilo sramota da, čoveku koji je sahranio svoje dete, upute pogrdne reči.
    Strašno je što i tad nismo pokazali empatiju prema tom čoveku koji je doša da traži pravdu za svog preminulog sina.
  • G pen

    25.05.2023 10:17
    Moj komentar o CVu doktorke ne objavljuju a kada cujete ciji je saradnik sve ce vam biti jasno ali bukvalno sve.
  • Čika Pera

    25.05.2023 09:46
    Sram je bilo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija